Tosi mehevä raparperi-mansikkapiirakka
(pellillinen)
4 munaa
4dl sokeria (korvasin yhden desin fariinisokerilla)
150g sulaa voita
3dl maitoa (käytin makeahkoa soijamaitoa)
6dl vehnäjauhoja
3tl leivinjauhoa
5-10 dl raparperipaloja
(mansikoita)
päälle kanelia ja sokeria
1. Vaahdota munat ja sokeri
2. Lisää vuorotellen voimaito- ja ja jauhoseosta, sekoita välillä.
3. Levitä pellille, päälle raparperit ym.
4.uuni +200c noin 30 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
50 VUOTTA ELÄMÄÄ
Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna pidettiin huippusalaiset synttäribileet, jotka huippusalainen synttärikomitea suunnitteli huippusalais...
-
Äskettäin lonkkaan tekonivelen saanut ystäväni kysyi, kuinka menettelen lentokentän turvatarkastuksessa, kun on metallisia tekoniveliä. Noh...
-
Ostin taulun koska halusin hemmotella itseäni. Olin nähnyt maalauksen jo kuukausia sitten taiteilijaystäväni kotona, mutta päätin unohtaa ko...
-
älä hetkeksikään lopeta. Uneksi vain mahdottomia, sillä huomista eivät järkevät latteudet kiinnosta. Ole hyvä unelmiasi kohtaan, ja anna nii...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!