21. kesäkuuta 2014

Hyvää juhannusta lukijoille!

Tosi mehevä raparperi-mansikkapiirakka
(pellillinen)
4 munaa
4dl sokeria (korvasin yhden desin fariinisokerilla)
150g sulaa voita
3dl maitoa (käytin makeahkoa soijamaitoa)
6dl vehnäjauhoja
3tl leivinjauhoa
5-10 dl raparperipaloja
(mansikoita)
päälle kanelia ja sokeria
1. Vaahdota munat ja sokeri
2. Lisää vuorotellen voimaito- ja ja jauhoseosta, sekoita välillä.
3. Levitä pellille, päälle raparperit ym.
4.uuni +200c noin 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

50 VUOTTA ELÄMÄÄ

Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna pidettiin huippusalaiset synttäribileet, jotka huippusalainen synttärikomitea suunnitteli huippusalais...