31. lokakuuta 2011
kotipäivän kunniaksi
Viikonlopun kunniaksi teimme ranskalaista kotiruokaa eli burgundinpataa Tämä patonkikansan vastine karjalanpaistille toteutettiin ihan oikean äidin ohjeella ja tekemänä:
Burgundinpata
n.800g naudan sisäpaistia
n.200g pekonia
iso sipuli
valkosipulia
n.100 g herkkusieniä
1 tomaatti tai pyrettä
1 iso porkkana
2 lihaliemikuutiota
suolaa ja mustapippuria
bouguet garnia
1 plo punaviiniä
Ensin lihat ruskistetaan kuumalla pannulla pienissä erissä. Lisätään pataan niiden lisäksi paloitellut kasvikset ja mausteet. Lopuksi sekaan kaadetaan punaviini ja haudutetaan noin 3 tuntia.
Lisänä riisiä tai perunaa ja patonkia. Accolutamente deliciosa!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
50 VUOTTA ELÄMÄÄ
Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna pidettiin huippusalaiset synttäribileet, jotka huippusalainen synttärikomitea suunnitteli huippusalais...
-
Äskettäin lonkkaan tekonivelen saanut ystäväni kysyi, kuinka menettelen lentokentän turvatarkastuksessa, kun on metallisia tekoniveliä. Noh...
-
Ostin taulun koska halusin hemmotella itseäni. Olin nähnyt maalauksen jo kuukausia sitten taiteilijaystäväni kotona, mutta päätin unohtaa ko...
-
älä hetkeksikään lopeta. Uneksi vain mahdottomia, sillä huomista eivät järkevät latteudet kiinnosta. Ole hyvä unelmiasi kohtaan, ja anna nii...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!